LPG KROPPS-SKULPTERING
Har man ett mindre fungerande lymfsystem med för lite lymfkärl klarar det kanske inte av att transportera runt vätskan och den blir i stället stående för länge i vävnaderna och omvandlas så småningom för att lagras upp som fett och bindväv. Slaggprodukterna kan då bli till celluliter, och detta kan vi avhjälpa.

Endermologie
En vetenskapligt bevisad effektiv metod som formar om kroppen utan kirurgi och effektivt avlägsnar celluliter och fettdepåer.

Vad innebär Endermologie?
Endermologie är namnet på den behandling med LPG, som utan smärta eller kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, rumpa eller ridbyxlår.
Lös hud kan stramas upp.

Endermologie kan också vara ett bra alternativ till fettsugning. Endermologie kan vara ett alternativ för patienter som inte anses lämpliga för fettsugning eller för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp.

Vad gör LPG-maskinen?
LPG-tekniken bygger på en unik, patenterad metod. LPG-maskinen som används är en teknisk apparat som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet.
Två motoriserande rullar arbetar ihop med ett undertryck, i en lufttät kammare och skapar en våg som viker (rulle 1) och viker upp/slätar ut (rulle 2) huden. Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserade behandlingshuvudet beroende på behandlingsindikation. Beroende på vilket program man väljer, kan man få konstant eller rytmisk aspiration som också regleras i styrka efter hudtyp och hudtjocklek. Genom att ställa in hastighet på rullarna erhålls olika intensitet och rörelser i huden.
På detta sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett.
Cirkulationen ökar avsevärt och på så sätt minskar eventuella vätskesamlingar som kan finnas. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och svullnad försvinner. Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskar fettcellerna i omfång och fettdepåerna krymper. Detta främjar en fortsatt bättre cirkulation och ger långvarigt resultat. Collagen och Elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.

Varför är Endermologie så effektiv mot celluliter?
Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar s.k. cellulithud.
Endermologie är kanske den mest effektiva behandlingen av detta problem. Behandlingen skulpterar kroppen och ger ett synbart resultat såsom förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden. Dessutom är det en mycket skön behandling, som aldrig skall göra ont.
Varje behandling tar 35 minuter och resultatet kan ses efter 5 till 8 gånger. En grundbehandling för celluliter är 14 gånger och utförs 2 gånger/vecka. Underhåll av behandlingsresultatet ca 1-2 gånger/månad.
Kunden bör vara medveten om att LPG-behandling inte är en ersättning till fettsugning eller en genväg till viktnedgång, utan ett mycket passande komplement till detta.
Denna välbeprövade teknik har även visat positiva effekter inom reumatiska åkommor, idrottsskador, och olika former av kronisk värk.

Före och efter kirurgi
Som komplement till fettsugningsoperation kan LPG-tekniken vara mycket effektiv. Många plastikkirurger världen över använder denna metod, före ingreppet för att förbättra cirkulationen i fettdepåer, och efteråt för att dränera ut vätska och minska svullnad och smärta.
Ansikte
Behandling med LPG-teknik är effektiv mot vätskeansamlingar, påsar under ögonen samt trött och glåmig hud. När blod- och lymfcirkulationen ökar får man en dränerande effekt samt fräschare, ungdomligare lyster, och en samtidigt uppstramande effekt eftersom kollagenbildning stimuleras.

Andra behandlingsområden för Endermologie
Endermologi är även en välgörande behandling mot andra fysiska problem. Muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet och svullnader m.m. Vissa typer av ärrvävnad i huden kan också reduceras.